מדטרוניק הנה חברה בין לאומית, העוסקת בתחום הציוד הרפואי עתיר הטכנולוגיה (קוצבי לב, סטאנטים ועוד). המרכז הישראלי אשר הוקם בהרצליה פיתוח, משקף את עצמתה של החברה ואת היותה מובילה בתחום.

פרוגרמטית, שטחי החברה (כ- 1800 מ"ר) כוללים חדרי הנהלה למיניהם, צוותי עבודה באזורי עבודה פתוחים, מרכז שרות לקוחות, מרכז הדרכה גדול, ושטחי רווחה (קפטריה מאובזרת, חדרי פגישות לא פורמליות, חדרי ישיבות), ושטחי תמך.

לחברה סניפים רבים בחו"ל, כולם מושקעים בתשומת לב רבה, על פי סטנדרטים מחמירים, ובתקציבים נאים.

המרכז הישראלי, המנוהל על ידי הגב' יהודית גל, תוכנן תוך מעורבות רבה שלה.
התבקשנו ליישם כאן פרוגרמה מדוקדקת ותפישת תכנון וביצוע אשר תבטא יחודיות, עצמה, נקיון תכנוני, חדשנות. כל זאת – תוך איפוק רב, והקפדה על אלגנטיות שקטה ובלתי מנקרת עיניים.

מצד אחד, היתה הצמדות לסטנדרטים תכנוניים-פונקציונליים אשר הוגדרו על ידי חברת האם. אך מהצד השני, ניתן לנו מרחב תמרון גדול בגיבוש הקונספט העיצובי.

תחילה, נבחנו מספר מבני משרדים, לבחירת המבנה המתאים ביותר לצרכי החברה, הן הפרוגרמטיים והן העיצוביים. הבחירה הסופית נפלה על בנין "גב ים" שבהרצליה פיתוח. מבנהו הצר והארוך, והגובה המרשים של הקומה המיועדת, התאימו בדיוק לנדרש.

הסכמה התכנונית שפותחה התבססה על יצירת מערך לינארי, המדגיש את המרחבים הציריים שבו. ציריות אורך זו (מעל ל- 50 מטרים שנמתחו על ציר צפון-דרום), מחוזקת עוד יותר על ידי תקרה גבוהה מאד, מעל ל- 3.5 מ' גובה נטו.
קוי המבט הארוכים והעוצמתיים שנוצרו, ליוו תנועה לאורך פונקציות קבועות מצד אחד, ופונקציות משתנות מצד שני של הצירים.

כל הפונקציות הקבועות, היינו חדרי מנהלים בדרגים שונים, מוקמו מאחורי מערכת חיוץ רצפה-תקרה מתועשת ואיכותית ביותר של "אינובייט". כך נוצר קו יחוס מתמשך, בעל זיגוג שקוף בתוך מיסגרות מתכת. מיסגרות המתכת והדלתות, עוצבו בגוון שחור, שהתחבר לריצוף הבזלת השחור אף הוא. דרך הזיגוג הרב, שטף אור יום טבעי עד לעומק המשרדים, אל אזורי חדרי הישיבות וה- open space.
האור היווה את התווך והקשר בין הגוונים המונוכרומטיים אשר בהם עוצב המשרד – שחור ולבן. כל שאר צבעי הקשת, מוכנסים על ידי המרכיב האנושי, ועל ידי נגיעות המייצגות את הניראות-האירגונית.
כנגד הרצפה השחורה והאחידה, משחקת תקרה לבנה שטופלה באופן תלת מימדי מרשים. אלמנטי התאורה שלה, שקועים ובולטים כאחד, ויוצרים השתקפויות הן על הזיגוג הנרחב של מחיצות הרצפה-תקרה, והן על הרצפה הכהה.

הריהוט, הן הסדרתי והן המנוגר, כולם בלבן-שבור, נראים כצפים על גבי הרצפה. כולם יוצרו על ידי "אינובייט" בארץ או יובאו על ידיה מחו"ל. הם משלימים את התחושה של העוצמה והאנרגיה הרבה האצורה במקום.

במקביל ליצירה הארגונית המדוייקת הזו, ניתנו נגיעות אישיות משמעותיות במוקדים החשובים של החברה, ברוחה, וברוח המנכ"לית, אשר יחסה להם חשיבות מרובה:
הקפטריה (נגרות בגווני לבן וירוק תפוח, ע"י אינובייט וחלד), מרכז הדרכה מאובזר וחכם, מבואת כניסה ראשית (בה הוצבו ארונות-תצוגה מיוחדים שעוצבו על ידינו, ובוצעו על ידי אינובייט גם כן), חדרי ישיבות, ואזור הנהלה בקצה הצפוני של המבנה.
אזור ההנהלה כולל אזור הסבה לא פורמאלי, חדר ישיבות גדול, וחדר המנכ"לית, לצד מזכירות לשכה וחדרי סמנכ"לים.
זהו קצה המשלב יעילות משרדית, לצד חום ואירגון ביתי. החום מושג על ידי שימוש בתאורה מיוחדת, שטיחים אפגניים משובחים, ריהוט שחלקו פורניר, ופינת הסבה לא-פורמאלית (כמוה כן שאר הפינות, הכורסאות והכסאות בפרוייקט – כולם על ידי "פיטרו" מחולון).
תחושת החמימות הזו היתה מהדגשים הנדרשים על ידי המנכל"ית, אשר בקשה להוסיף באזור זה גם טאצ' של רכות, לצד המערך המבני.
כך שבדומה למפגש בין שחור ללבן שמאפיין את הפרוייקט, נוצר גם כאן דו-שיח בין המשרדי-לאישי, בין הסטנדרט האירגוני למגע האנושי והנשי.

כל אלו חברו ליצירת המשרדים הנחשבים בחברה האם ליפים ביותר שמבין משרדיה בעולם כולו, משרדים אשר עמדו בתקצוב מצומצם ומדוד, שלא עמד לרועץ ביצירת המרקם המרגש והמרתק, בעל חוויית עיצוב טוטאלית ומאופקת.

כל אלמנט עוצב בתשומת לב רבה, תוך מחשבה תכנונית כוללת, מונדריאנית בקומפוזיציה שלה, וכלכלית בשורה התחתונה שלה.